Nieuwsupdates

2021 december
Nu instappen met beleggen?

Nu instappen met beleggen? Dit is een vraag die veel mensen aan zichzelf stellen. Het is altijd lastig om te bepalen wanneer het een goed moment is om in te stappen. In dit artikel zullen we aandacht besteden aan dit onderwerp zodat u een betere keuze kunt maken.

(meer…)
2021 september
Wat is een indexfonds?

Veel mensen willen niet teveel bezig zijn met beleggen. Door te beleggen in indexfondsen kunt u een goed rendement behalen, terwijl het u bijna geen moeite kost. Maar wat is een indexfonds? In dit artikel leggen we uit wat een indexfonds is en waar u op moet letten bij het beleggen in indexfondsen.

(meer…)
2021 april
Geef uw kinderen een financiële voorsprong met indexbeleggen

Afgelopen week werd de 10e editie van de ‘Week van het geld’ georganiseerd. Een jaarlijks initiatief van het ministerie van financiën, dat kinderen moet voorbereiden op financiële redzaamheid. Koningin Maxima – erevoorzitter van het platform Wijzer in geldzaken – opende het event. “Jong geleerd is oud gedaan” zei de Koningin, doelend op de slechte financiële gewoonten die kinderen overnemen van hun ouders. Maar liefst 82% van de kinderen kopieert het geldgedrag.

(meer…)
2020 november
Beleggen voor iedereen

Door de historisch lage rente en toegankelijke online platformen is de keus om te beleggen tegenwoordig snel gemaakt. Beleggen kan op verschillende manieren. De wetgeving onderscheidt twee soorten beleggingsdienstverlening: ‘execution only’ of vermogensbeheer. Bij ‘execution only’ dienstverlening belegt u geheel zelfstandig, de dienstverlener voert slechts uw opdrachten uit.

(meer…)
2020 oktober
FundShare neemt fonds- en vermogensbeheer activiteiten Robein over

FundShare Fund Management B.V (“FundShare”) heeft per 1 oktober 2020 de fonds- en vermogensbeheer activiteiten van Robein Leven N.V. overgenomen. De overname past binnen de plannen van FundShare om haar dienstverlening de komende jaren verder uit te breiden. De dienstverlening wordt voortgezet onder de naam InDelta.

Download het bericht

Duivendrechtsekade 82 | 1096 AJ Amsterdam | 020 2477 222 | contact@indelta.nl |