Over InDelta

Wij zijn InDelta

Wij zijn een vernieuwende beleggingsinstelling. Wij zijn al ruim 16 jaar gespecialiseerd in producten voor vermogensopbouw en het beheren van beleggingsfondsen. Wij gaan de strijd aan met banken en vermogensbeheerders.

Wij willen de markt opschudden met simpele en verantwoorde beleggingsoplossingen tegen uitzonderlijk lage kosten. Wij willen vermogensopbouw voor iedereen toegankelijk maken. Wij geloven niet dat vermogensopbouw moet worden bepaald door de ‘waan van de dag’.

Daarom geloven wij in indexbeleggen.

Maar wij geloven niet in de traditionele indices. Die zijn niet goed gespreid.
Daarom hebben wij eigen indexfondsen gemaakt. Met alle goede elementen van indexbeleggen, maar wel gelijk-gewogen. Dit moet zorgen voor een betrouwbaar en stabiel resultaat. Zie het als een verdedigingssysteem tegen de golven. Daar kun je altijd op vertrouwen. Net zoals de Deltawerken in Zeeland.

Daarom zijn wij InDelta. Ga met ons in zee.

FundShare Fund Management

InDelta is een merknaam van FundShare Fund Management. FundShare is opgericht in 2006 en is beheerder van 32 beleggingsfondsen. En dus ook van de InDelta Indexfondsen. FundShare is daarnaast actief in het oprichten van beleggingsfondsen, vermogensbeheer en beleggingsadministraties. De roots van FundShare liggen bij succesvolle online dienstverleners als BinckBank, DeGiro en Ohpen. FundShare heeft haar processen uiterst efficiënt ingericht waardoor er een continue focus is op schaalvoordelen en lage kosten. Meer dan 200.000 klanten worden dagelijks bediend.

Fundshare in cijfers

MEER DAN 14 JAAR ERVARING

MEER DAN 1.000 BELEGGINGEN

200.000 KLANTEN

€ 260 MILJOEN BEHEERD VERMOGEN

Het Team

Adam Rose (CEO)

Na het behalen van zijn Bachelor in Industrial Engineering aan de Cornell University in New York, begon hij zijn carrière in investment banking bij Goldman Sachs & Co in New York City. In deze periode behaalde hij zijn Masters in Business Administration met als hoofdvak Finance aan de Stern School of Business van de New York University.

Zijn specialisatie in deze periode was het structureren, analyseren en verhandelen van alle vormen van door activa gedekte instrumenten. Vervolgens verhuisde Adam naar Europa en werkte voor verschillende Europese banken, waaronder de Bayerische Vereinsbank, nu Uni Credit Bank, ING Barings Bank en Commerzbank. Op dat moment maakte Adam een carrièreswitch naar vermogensbeheer en werkte 3 jaar bij Blue Sky Group, de vermogensbeheerder van pensioenfonds KLM Airlines. Daar was hij verantwoordelijk voor Fixed Income, Derivatives en Treasury Management. Adam ging na dit punt terug naar investeringen en bracht 13 jaar door bij ABN AMRO Bank in verschillende verkoopposities die zijn carrière daar beëindigde als Global Head of Sale voor de Global Markets-groep. Vanaf ABN AMRO werd Adam lid van de raad van bestuur van de Amsterdam Stock Exchange (Euronext) en trad na 4 jaar in dienst bij FundShare Fund Management als CEO.

Jan-Jaap Surie (CIO)

Jan-Jaap Surie is na zijn afronding van zijn MSc Economie: financiële markten aan de UvA, zijn carrière in 2002 begonnen bij AOT / Binck Securities op de arbitrage afdeling.

Vervolgens is hij met 2 partners voor zichzelf begonnen bij Market Wizards, waar de focus lag op arbitrage strategieën en fundamentele analyse. In 2013 is hij gevraagd door FFM als hoofd van de nieuwe arbitrage afdeling. Vanuit die positie is hij doorgegroeid via manager market making, hoofd van de trading afdeling en hoofd van de portfolio management afdeling naar zijn huidige positie, CIO. Zijn jarenlange ervaring en verschillende functies heeft er voor gezorgd dat hij een brede kennis heeft van alle financiële markten en producten. Zijn specialiteiten: arbitrage, Europese aandelen en fundamentele analyse.

Andrea Noske (Senior Customer Service & Marketing)

Na haar afronding BEc Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam in 2005 heeft Andrea Noske tijdens een traineeship bij diverse opdrachtgevers, waaronder de ING Bank, werkervaring opgedaan als assistent controller.

De focus lag op applicatieconversie, analyse van tussenrekeningen en het toetsen van werkprocessen aan Sarbanes Oxley wet- en regelgeving. Andrea besloot haar carrière bij de ING Bank voortzetten en te switchen naar de functie Accountmanager MKB, een keuze die uitstekend bij haar commerciële gedrevenheid paste. Hierna heeft Andrea als Adviseur Schadeverzekeringen gewerkt bij de Unirobe Meeus Groep en als Financieel Adviseur voor Robein Leven. Zij deed daar jarenlange ervaring op in niet alleen relatiemanagement, maar ook op het gebied van productinnovatie en marketing. Haar motto’s “Maak van je klant een ambassadeur voor het bedrijf”, “Leer van ontevreden klanten” en “Beloof niets, maar kom gewoon je afspraken na” typeren Andrea als mens en adviseur. En met deze motto’s zette zij haar activiteiten per 1 oktober 2020 voort bij FFM, waar zij zich geheel focust op de customer service en marketing van de InDelta indexfondsen.

Kaiwen Liu (Operations & Control specialist)

Kaiwen Liu heeft zijn BSc Economics behaald aan de Zhengzhou Universiteit in China. Daarnaast heeft hij diverse vakken gevolgd aan de Universiteit van Lodz in Polen. In Nederland heeft Kaiwen in 2020 zijn master Finance & Investments behaald aan de universiteit van Rotterdam. Naast zijn functie bij FundShare is hij bezig met een BSc Mathematics aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

In de functie als operations & control specialist is Kaiwen o.a. verantwoordelijk voor het uitvoeren van dagelijkse monitoringactiviteiten, kredietrisicoanalyses op potentiele investeringen en het uitvoeren van KYC/CDD-analyses van klanten. Daarnaast ondersteunt hij bij het ontwikkelen van een antiwiswattool en het formaliseren van beleid en procedures in overeenstemming met het relevante regelgevingskader op Europees en nationaal niveau.

Lauren McGeever (Senior Portfolio Manager)

Lauren McGeever is na haar afronding MSc Financiële Wiskunde en Actuariaat aan de UvA, in 2016 begonnen bij DeGiro als trading assistent en business developer. In 2017 is ze overgestapt naar FFM en is ze inmiddels door gegroeid tot senior portfolio manager.

Ze is voornamelijk de portfolio manager van de Cash Funds en andere obligatie fondsen. Haar specialiteiten: obligaties, geldmarkt instrumenten en krediet risico.

Germain Zwering (Senior Portfolio Manager)

Germain Zwering is na zijn afronding BEc Financial Services Management te Amsterdam in 2011 begonnen bij BinckBank. Hij werkte hier eerst enkele jaren aan de particuliere kant (B2C), waarna hij de overstap maakte naar de professionele kant (B2B).

Bij BinckBank Professional Services hield hij zich bezig met de effectenadministratie en orderexecutie van meer dan 100 onafhankelijke vermogensbeheerders. In maart 2019 ging hij werken voor Robein, waar hij zich bezighield met de dagelijkse operatie en het portfolio management van de 9 Robein indexfondsen. Vanwege de integratie van de Robein indexfondsen in Fundshare Fund Management, en de rebranding van de naam van de fondsen naar InDelta, voert hij sinds oktober 2020 het portfolio management van de InDelta fondsen.

Fernando Batista (Fund Administrator)

Na zijn afstuderen in economie aan de universiteit van Coimbra (UC), begon Fernando Batista zijn carrière in 2016 in de verzekeringssector in Portugal. Vervolgens trad hij in dienst bij DeGiro als handelsassistent en business developer voor de Portugese markt. In juli 2019 trad hij toe tot het Investment Funds Administration-team van Fundshare.

Zijn belangrijkste verantwoordelijkheden als Fondsbeheerder zijn de dagelijkse creatie en rapportage van NAV’s, evenals de implementatie van nieuwe tools om de bestaande processen te verbeteren/verstevigen. Fernando is buitengewoon nieuwsgierig en streeft ernaar om elke dag meer te leren.

Daan van Oostenrijk (Financial Controller)

Daan van Oostenrijk heeft bedrijfskunde met specificaties in finance gestudeerd aan de Business School Notenboom in Hilversum. Tijdens zijn studie heeft hij o.a. gewerkt bij Melles People; een snelgroeiend uitzendbureau voor horecapersoneel.

In de functie als financial controller was Daan bij Melles People verantwoordelijk voor het opzetten van de automatisering van het facturatie/ Payroll systeem. Na het volbrengen van deze volledige automatisering is hij begonnen bij Medtester. Een coronatestbedrijf waarbij Daan onder andere verantwoordelijk was voor de boekhouding, payrolling, planning en gedeeltelijk HR. Vanaf 1 juni is Daan fulltime werkzaam in het Finance team als Financial controller voor FundShare.

Vincent Dekker (Marketingcoördinator)

Vincent is begonnen als scriptiestudent die na het behalen van zijn opleiding commerciële economie bij InDelta gebleven is als marketingcoördinator.

Zijn belangrijkste taken zijn het online positioneren van InDelta, de merkbekendheid vergroten en de doelgroep onderzoeken.

Duivendrechtsekade 82 | 1096 AJ Amsterdam | 020 2477 222 | contact@indelta.nl |