Over InDelta

Wij zijn InDelta

Wij zijn een vernieuwende beleggingsinstelling. Wij zijn al ruim 14 jaar gespecialiseerd in producten voor vermogensopbouw en het beheren van beleggingsfondsen. Wij gaan de strijd aan met banken en vermogensbeheerders.

Wij willen de markt opschudden met simpele en verantwoorde beleggingsoplossingen tegen uitzonderlijk lage kosten. Wij willen vermogensopbouw voor iedereen toegankelijk maken. Wij geloven niet dat vermogensopbouw moet worden bepaald door de ‘waan van de dag’.

Daarom geloven wij in indexbeleggen.

Maar wij geloven niet in de traditionele indices. Die zijn niet goed gespreid.
Daarom hebben wij eigen indexfondsen gemaakt. Met alle goede elementen van indexbeleggen, maar wel gelijk-gewogen. Dit moet zorgen voor een betrouwbaar en stabiel resultaat. Zie het als een verdedigingssysteem tegen de golven. Daar kun je altijd op vertrouwen. Net zoals de Deltawerken in Zeeland.

Daarom zijn wij InDelta. Ga met ons in zee.

FundShare Fund Management

InDelta is een merknaam van FundShare Fund Management. FundShare is opgericht in 2006 en is beheerder van 32 beleggingsfondsen. En dus ook van de InDelta Indexfondsen. FundShare is daarnaast actief in het oprichten van beleggingsfondsen, vermogensbeheer en beleggingsadministraties. De roots van FundShare liggen bij succesvolle online dienstverleners als BinckBank, DeGiro en Ohpen. FundShare heeft haar processen uiterst efficiënt ingericht waardoor er een continue focus is op schaalvoordelen en lage kosten. Meer dan 200.000 klanten worden dagelijks bediend.

Fundshare in cijfers

MEER DAN 14 JAAR ERVARING

MEER DAN 1.000 BELEGGINGEN

200.000 KLANTEN

€ 400 MILJOEN BEHEERD VERMOGEN

Het Team

Adam Rose (CEO)

Na het behalen van zijn Bachelor in Industrial Engineering aan de Cornell University in New York, begon hij zijn carrière in investment banking bij Goldman Sachs & Co in New York City. In deze periode behaalde hij zijn Masters in Business Administration met als hoofdvak Finance aan de Stern School of Business van de New York University.

Zijn specialisatie in deze periode was het structureren, analyseren en verhandelen van alle vormen van door activa gedekte instrumenten. Vervolgens verhuisde Adam naar Europa en werkte voor verschillende Europese banken, waaronder de Bayerische Vereinsbank, nu Uni Credit Bank, ING Barings Bank en Commerzbank. Op dat moment maakte Adam een carrièreswitch naar vermogensbeheer en werkte 3 jaar bij Blue Sky Group, de vermogensbeheerder van pensioenfonds KLM Airlines. Daar was hij verantwoordelijk voor Fixed Income, Derivatives en Treasury Management. Adam ging na dit punt terug naar investeringen en bracht 13 jaar door bij ABN AMRO Bank in verschillende verkoopposities die zijn carrière daar beëindigde als Global Head of Sale voor de Global Markets-groep. Vanaf ABN AMRO werd Adam lid van de raad van bestuur van de Amsterdam Stock Exchange (Euronext) en trad na 4 jaar in dienst bij FundShare Fund Management als CEO.

Melvin Huisman (CFO)

Melvin heeft een Master in Economie (drs.) van de Rijksuniversiteit Groningen, een postmaster accountancy (RA) en een postmaster bedrijfswaardering (valuation) van de Erasmus Universiteit (RV).

Melvin heeft uitgebreide en diepgaande ervaring op het gebied van beleggingsfondsen en relevante regelgeving en een track record van bijna 20 jaar in de financiële sector. Melvin heeft in het begin van zijn carrière 8,5 jaar gewerkt als openbaar (register) accountant bij PwC, met een sterke focus op beleggingsondernemingen, banken, beleggingsfondsen en gestructureerde financieringsinstrumenten. In 2010 is Melvin als Head of Finance & Control voor FFM en de groep waartoe FFM behoort, waaronder DEGIRO in dienst getreden. Gedurende deze periode verwierf Melvin extra kennis met betrekking tot de beleggingsfondsen van FFM en fondsen van derden, waarvoor hij tevens als bewaarder en fondsadministrateur optrad. Sinds hij in september 2019 directeur werd van FFM, is hij als CFO verantwoordelijk voor Risk Management, Compliance, Finance & Control en Fonds administratie. Hij is ook verantwoordelijk voor het beheer van de relatie met de Administrateur en de Depositary (bewaarder).

Jan-Jaap Surie (CIO)

Jan-Jaap Surie is na zijn afronding van zijn MSc Economie: financiële markten aan de UvA, zijn carrière in 2002 begonnen bij AOT / Binck Securities op de arbitrage afdeling.

Vervolgens is hij met 2 partners voor zichzelf begonnen bij Market Wizards, waar de focus lag op arbitrage strategieën en fundamentele analyse. In 2013 is hij gevraagd door FFM als hoofd van de nieuwe arbitrage afdeling. Vanuit die positie is hij doorgegroeid via manager market making, hoofd van de trading afdeling en hoofd van de portfolio management afdeling naar zijn huidige positie, CIO. Zijn jarenlange ervaring en verschillende functies heeft er voor gezorgd dat hij een brede kennis heeft van alle financiële markten en producten. Zijn specialiteiten: arbitrage, Europese aandelen en fundamentele analyse.

Thorsten Schulz (Head of Operations & Control )

Na zijn afstuderen aan de universiteiten in Wuppertal / Duitsland en Gurgaon / India met een MSc in Banking en Corporate Finance, heeft Thorsten werkervaring opgedaan in functies bij Commerzbank in Frankfurt en HypoVereinsBank in Düsseldorf, voordat hij in 2016 bij DEGIRO aan de slag ging als trading assistent en business developer.

In april 2018 trad hij toe tot de afdeling Operations & Control bij FundShare Fund Management. De verantwoordelijkheden van de afdelingen liggen op het gebied van operationeel risicobeheer en compliance, het volgen en beïnvloeden van de ontwikkeling van bedrijven binnen regelgevingskaders en interne richtlijnen. Het team ontwikkelt en implementeert verder processen en beleid die voortvloeien uit het bestaande wettelijke kader.

Andrea Noske (Senior Customer Service & Marketing)

Na haar afronding BEc Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam in 2005 heeft Andrea Noske tijdens een traineeship bij diverse opdrachtgevers, waaronder de ING Bank, werkervaring opgedaan als assistent controller.

De focus lag op applicatieconversie, analyse van tussenrekeningen en het toetsen van werkprocessen aan Sarbanes Oxley wet- en regelgeving. Andrea besloot haar carrière bij de ING Bank voortzetten en te switchen naar de functie Accountmanager MKB, een keuze die uitstekend bij haar commerciële gedrevenheid paste. Hierna heeft Andrea als Adviseur Schadeverzekeringen gewerkt bij de Unirobe Meeus Groep en als Financieel Adviseur voor Robein Leven. Zij deed daar jarenlange ervaring op in niet alleen relatiemanagement, maar ook op het gebied van productinnovatie en marketing. Haar motto’s “Maak van je klant een ambassadeur voor het bedrijf”, “Leer van ontevreden klanten” en “Beloof niets, maar kom gewoon je afspraken na” typeren Andrea als mens en adviseur. En met deze motto’s zette zij haar activiteiten per 1 oktober 2020 voort bij FFM, waar zij zich geheel focust op de customer service en marketing van de InDelta indexfondsen.

Christoph Altmeyer (Head of Fund Administration)

Na het afronden van zijn BSc in International Economic Studies en zijn MSc in International Business: Finance van Maastricht University SBE en Charles University Prague (CZ), werkte Christoph sinds 2014 bij Optiver, DEGIRO en Flow Traders in Amsterdam.

In deze functies lag zijn focus op het automatiseren van routinematige administratieve taken, terwijl hij ook verbeteringen introduceerde voor de afwikkeling van OTC-transacties, positie reconciliatie en het gebruik van beursverbindingen voor Market Making strategieën voor Delta one-producten. In april 2020 kwam Christoph bij FFM om leiding te geven aan de afdeling fondsadministratie die werd opgericht na de afscheiding van DEGIRO. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de nauwkeurige en tijdige berekening van de NAV’s van de beleggingsfondsen, een overzichtelijke rapportage aan DNB en AFM en het beheer van de inhouse IT-systemen.

Lauren McGeever (Senior Portfolio Manager)

Lauren McGeever is na haar afronding MSc Financiële Wiskunde en Actuariaat aan de UvA, in 2016 begonnen bij DeGiro als trading assistent en business developer. In 2017 is ze overgestapt naar FFM en is ze inmiddels door gegroeid tot senior portfolio manager.

Ze is voornamelijk de portfolio manager van de Cash Funds en andere obligatie fondsen. Haar specialiteiten: obligaties, geldmarkt instrumenten en krediet risico.

Runjia Huang (Operations & Control)

Tijdens zijn bacheloropleiding aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) begon Runjia in 2019 zijn eerste stage bij de ICBC vestiging in Amsterdam.

Deze functie verrijkte hem met de kennis over kredietanalyse, KYC en het corporate banking-systeem. Runjia kwam in 2019 als stagiair bij FundShare Fund Management op de afdeling Operation & Control. Na een jaar opleiding werd hij risicospecialist en vervolgde hij zijn studie aan de UvA van Msc Quantitative Finance.

Germain Zwering (Senior Portfolio Manager)

Germain Zwering is na zijn afronding BEc Financial Services Management te Amsterdam in 2011 begonnen bij BinckBank. Hij werkte hier eerst enkele jaren aan de particuliere kant (B2C), waarna hij de overstap maakte naar de professionele kant (B2B).

Bij BinckBank Professional Services hield hij zich bezig met de effectenadministratie en orderexecutie van meer dan 100 onafhankelijke vermogensbeheerders. In maart 2019 ging hij werken voor Robein, waar hij zich bezighield met de dagelijkse operatie en het portfolio management van de 9 Robein indexfondsen. Vanwege de integratie van de Robein indexfondsen in Fundshare Fund Management, en de rebranding van de naam van de fondsen naar InDelta, voert hij sinds oktober 2020 het portfolio management van de InDelta fondsen.

Duivendrechtsekade 82 | 1096 AJ Amsterdam | 020 2477 222 | contact@indelta.nl |